Prima pagină » VIDEO | Jocuri politice ascunse, lovitură pentru Ciolacu: Geoană schimbă tabăra înainte de prezidențiale?   

VIDEO | Jocuri politice ascunse, lovitură pentru Ciolacu: Geoană schimbă tabăra înainte de prezidențiale?   

by B. R.
0 comment

Fostul șef social-democrat și candidat la prezidențiale din partea PSD în 2009 și-a descoperit presupusele înclinații liberale. Deși în ultimele luni s-a speculat că Mircea Geoana ar putea candida pentru fotoliul de la Cotroceni din partea PSD, numărul doi în NATO a transmis un mesaj prin care pare că vrea să sublinieze că împarte aceleași valori și idealuri cu liberalii, ba chiar că, acum, caută susținere și la PNL. 

Mesajul lui Mircea Geoana nu va fi tocmai pe placul lui Marcel Ciolacu, care a tot vorbit despre șansele numărului doi în NATO de a prelua fotoliul de la Cotroceni.  Actualul lider social-democrat a declarat că este convins că se fac jocuri pentru ca Geoană să fie candidatul din partea PSD.

„Sunt ferm convins. Asta înseamnă democrație. Jocurile se fac peste tot, e normal. Totuși, PSD este cel mai mare partid din România, cu certitudine partidul care va avea candidat în turul doi”, a declarat Ciolacu.

Nu este prima declarație de acest fel a liderului PSD. Recent, acesta declara că „Domnul Geoană a intrat în zona de foști președinți ai PSD care și-au făcut partid. Eu nu o să fac această greșeală, mai bine stau acasă. M-aș piti de rușine să fac acest lucru. Dar Mircea Geoană este un posibil candidat”, spunea Marcel Ciolacu.

Jocuri pare că face și Mircea Geoana prin mesajul lui de comemorare a lui Iuliu Maniu.

Surse din PNL susțin că nu este exclus ca Mircea Geoana să își dorească să își arate susținerea pentru acest partid, deși nu există încă informații oficiale care să ateste faptul că și-ar dori să se alăture liberalilor.

Când va avea loc desemnarea candidatului PSD nu se știe încă. „Nu cred că pentru români este o prioritate cine va fi candidatul PSD la Președinția României peste doi ani”, a explicat Ciolacu.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?