Prima pagină » Lucrările la lotul 3 al Autostrăzii Bucureștiului, departe de final. Prim-vicepreședinte PNL ILfov: Nu suntem mulțumiți de ceea ce am găsit în teren

Lucrările la lotul 3 al Autostrăzii Bucureștiului, departe de final. Prim-vicepreședinte PNL ILfov: Nu suntem mulțumiți de ceea ce am găsit în teren

by A. Ionut
0 comment

Lucrările pe șantierul Lotului 3 Sud al Autostrăzii Bucureștiului A0 mai au mult până la finalizare. Este anunțul lui Irinel Ionel Scrioșteanu, secretar de stat în ministerul Transporturilor și prim-vicepreședinte al PNL Ilfov.

„Nu suntem mulțumiți de ceea ce am găsit în șantier și am solicitat antreprenorului ca promisiunile repetate de mobilizare pe care le-a făcut, să se reflecte cât mai repede și în șantier, astfel încât să înceapă recuperarea, chiar și parțială, a întârzierilor acumulate.’’, a transmis Scrioșteanu.

Lotului 3 Sud al Autostrăzii Bucureștiului A0 este unul dintre șantierele importante din zona București-Ilfov, având în vedere faptul că Lotul 1 și Lotul 2 ale A0 Sud vor fi date în trafic până la sfârșitul acestui an, prin urmare, este necesar ca și acest lot să se dea în trafic cât se poate mai repede, pentru a închide semi-inelul sudic care va prelua traficul de tranzit de pe actuala centură a Capitalei, făcând astfel legătura intre A1, DN6, DN5, DN4 și A2.

În prezent, se execută lucrări de sudare a armăturii carcaselor aferentă pasajului pe DC125 (sat Țegheş, comuna Domnești), în vederea execuției piloților forați, iar la pasajul pe autostradă peste calea ferată din sat Țegheş, comuna Domnești, se realizează cofrarea elevațiilor aferente Pilei 1 (dreapta), se montează esafodajele pentru elevații și riglele;

În câteva zile vor fi plătite taxele de racordare către deținătorii de rețele de utilități, astfel încât ca în perioada următoare să fie demarate lucrările pentru relocarea restului de rețele de pe traseul autostrăzii, spune secretarul de stat în ministerul Transporturilor.

La finalul lucrărilor vor exista 9 pasaje și 4 poduri, un nod rutier la intersecția cu A1, două parcări de scurtă durată și două spații de servicii.

 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?