Prima pagină » ȘOCANT: A furat mașina neînmatriculată a tatălui, s-a trezit urmărit de Poliţie și s-a răsturnat

ȘOCANT: A furat mașina neînmatriculată a tatălui, s-a trezit urmărit de Poliţie și s-a răsturnat

by B. R.
0 comment

Un adolescent gorjean, în vârstă de 14 ani, a profitat de lipsa de acasă a tatălui și i-a furat mașina.  S-a urcat alături de un bărbat în autoturismul neînmatriculat și au pornit la drum pe raza comunei Bolboşi. Însă lipsa plăcuțelor de înmatriculare le-a atras atenția poliţiştilor, iar după o „urmărire” de nici 500 de metri, băiatul s-a răsturnat cu maşina. În urma accidentului a fost întocmit dosar penal. 

Evenimentul a avut loc pe Drumul Judeţean 673 din comuna Bolboşi. Poliţiştii din comună au observat, în trafic, un autoturism care nu avea montate plăcuţele cu numerele de înmatriculare. 

„S-a procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire, însă autoturismul şi-a continuat deplasarea, poliţiştii pornind în urmărirea acestuia. După o distanţă de aproximativ 500 de metri, autoturismul a fost identificat răsturnat, în afara părţii carosabile, iar în habitaclu nu se afla nicio persoană”, informează, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Gorj. 

Verificările făcute de poliţişti arată că autovehiculul nu era înmatriculat şi fusese furat de către un tânăr de 14 ani care, profitând de faptul că tatăl lui nu este acasă, a luat maşina acestuia şi a plecat pe drum cu ea. Tot în urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că în autoturism se mai afla un bărbat de 34 de ani, din aceeaşi localitate.

În urma accidentului a fost întocmit dosar penal pentru furt în scop de folosinţă şi conducere a unui vehicul neînmatriculat, de către o persoană care nu deţine permis de conducere.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?