Prima pagină » Mita electorală trece la nivelul următor. Sănătatea românilor devine noua găleată

Mita electorală trece la nivelul următor. Sănătatea românilor devine noua găleată

by B. R.
0 comment

Puteți zice orice de George Simion, dar de un singur lucru nu poate fi acuzat: că nu știe să-și aducă voturi. La alegerile trecute s-a cocoțat pe calul tricolor al naționalismului și, profitând de românii dezamăgiți de clasa politică, a reușit să obțină un 9 la sută surprinzător pentru toată lumea. Acum a simțit că apropierea de Moscova dăunează grav scorurului electoral și că maimuțăriile lui de la televizor și Facebook nu mai impresionează ca pe vremuri. Cea mai la îndemână metodă de atragere a voturilor rămâne tot celebra mită electorală. Nu mai e voie cu găleți, șepci, pixuri și pungi cu zahăr, așa că Simion a îndrăznit mai mult, mult mai mult.

A analizat, a calculat și a realizat că cei mai mulți români se plâng de bani și de sănătate. Cum n-are voie să le dea bani pentru voturi, a decis să le dea analize gratuite cu caravana lui. Oamenii care vor să se caute la dinți, la ochi sau la cap intră în caravană, își dau toate datele personale, primesc pliante și discursuri despre cum va curge sirop de aur la robinet dacă îl votează pe Simion, își fac analizele și merg acasă cu impresia că băiatul ăla scandalagiu e de fapt băiat bun și are grijă de ei.

Foarte interesant este că Simion și ai lui nici măcar nu se obosesc să dea cu niște spoială socială peste caravana lui electorală. Strategia de propagandă a AUR presupune formarea unei caravane cu vehicule de mari dimensiuni, care va străbate întreaga țară în anii 2023-2024, cu scopul principal de promovare a mesajelor politice, cu accent pe promovarea viziunii de dezvoltare a sistemului sanitar”, scrie pe site-ul caravanamedicala.ro. Negru pe alb că omul venit la analize va primi radiografia băgată în plicul cu chipul blajin al lui Simion.

Povestea asta cu caravana a fost inventată de pesediști, când plănuiau ei să aducă profesori să le dea gratis meditații copiilor. Simion a dus-o însă mult mai departe. Sunt mai mulți români bolnavi decât români cu copii de clasa a XII-a. Și, oricum, un partid extremist cum e AUR are nevoie de români proști, de ce să-i educe? Mai bine îi cumpără.

Celelalte partide se pot apăra de asaltul extremist al lui Simionovici simplu, foarte simplu. Trebuie doar să-și facă treaba cum trebuie. AUR crește în sondaje pe fondul nemulțumirilor sociale. Dacă lucrurile sunt așezate în țară, sunt investiții, sistemul de sănătate sau de educație este bine pus la punct, poate să vină Simion cu caravana „Din dragoste” și tot n-o să mai cucerească niciun român cu capul pe umeri.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?