Prima pagină » Budăi, sex-gate, adevărul

Budăi, sex-gate, adevărul

by A. Ionut
0 comment

De ceva vreme, rațele din Cișmigiu măcăne încântate de faptul că Maris Budăi, onoratul ministru al muncii, este pe faraș în PSD. Adică, ca să înțelegem mai bine, scandalul sexual în care onoratul ministru a picat zilele trecute este doar șutul în fund de care avea Marcel nevoie pentru a scăpa de capacele pe care le-ar lua social democrații în legătură cu marea lege a pensiilor.

Să o luăm băbește. Apare în spațiul public o veste conform căreia, pe la mare la soare, la o întâlnire a doamnelor din PSD, Budăi, bine parfumat de alcool, ar fi sunat la 2 noaptea o colegă deputat pe care ar fi invitat-o la el în cameră pentru ceva dezbateri, înțelegeți voi. Doamna cu pricina era cu soțul, cel care a scos prin comunitatea PSD informația. Presa a mușcat la știrea pe surse, Budăi s-a dat la fund vreo 2 săptămâni, Ciolacu a sărit la mișto să-l apere.

Acum, încurcate sunt căile social democrației. Budăi, cel care ar fi trebuit să scoată cartoful fierbinte cu pensiile speciale, inclusiv cele ale militarilor, a declarat prin partid că îi este imposibil să își asume tăierea lor, că asta înseamnă sfârșitul lui politic, că nu, să-și asume Ciolacu sau să dea vina pe liberali. Marcel, băiat de cartier, a văzut pericolul. Și a acționat. Așa a apărut dezvăluirea cu avansurile sexuale, de la șeful PSD din anturaj. Efectul? Două săptămâni nu s-a vorbit de speciali, ci doar de gagicăreală, timp în care consultanții PSD s-au gândit cum să abordeze tema. Cel mai probabil, Budăi este pus acum carne de tun, scandalul este motiv de șantaj, pe principiul accepți să iei toate bobârnacele sau zbori din partid, Ciolacu s-a pus la adăpost.

Ce e real, e chiar gagicăreala ministrului care pozezează în fată mare. Aia e pe bune, cică, spun surse din PSD, nu ar fi prima dată când Mariusică bea și se dă la fete.

Ciolacu crede că s-a scos. Ce nu știe, bietul de el, că se pregătește o altă poveste de alcov. Una cu amantlâc, cu o domniță pe care a pus-o în funcții și care este nelipsită în deplasările șefului PSD.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?