Prima pagină » De ce a intrat deja în grevă viitorul premier Ciolacu

De ce a intrat deja în grevă viitorul premier Ciolacu

by B. R.
0 comment

L-ați văzut pe Ciolacu ce grijuliu a devenit el cu profesorii? L-ați văzut cum pune el pe pauză toate negocierile politice numai-numai să-i rezolve pe dascăli care, pe bună dreptate, cer și ei niște bani în plus? Poate ați și vărsat o lacrimă când l-ați văzut pe bunul samaritean pesedist cum pune el românii înaintea scaunului de premier. Mai-mai că vă vine să-l votați, nu? Nu vă grăbiți!

Ciolacu are un motiv pragmatic pentru care vrea să-i ajute pe profesori urgent. Nu vrea să-și înceapă mandatul cu scandalul ăsta. Vrea să scoată cartoful fierbinte din foc, dar, dacă s-ar putea, să-l scoată cu mâinile lui Ciucă. E clar că greva asta a afectat foarte mulți români: dascăli, părinți, bunici, copii. Aproape toți votează și aproape toți își vor aminti că au pierdut niște zile de salariu din cauză că n-au avut cu cine să-și lase copilul. Și Ciolacu pe asta mizează, că scandalul grevei va fi doar în mandatul lui Ciucă și nu îi va strica lui combinațiile din viitorul mandat.

Dar Ciolacu nu a gândit-o chiar bine. A uitat ceva. Dacă Ciucă va reuși să îi îmbuneze pe profesori, Ciolacu va trece în plan secund, că doar nu e premier. Dacă nu reușește, ce se întâmplă? Se amână rotativa încă o lună? Două? Trei? Da’ dacă mai apare vreun scandal nou în timpul ăsta? Se amână patru? Păi, domnule președinte de partid, țara asta e măcinată constant de probleme. Dacă tu vrei să fii premier doar când vin banii din PNRR și se taie panglica la vreun tronson de autostradă, nu o să-ți meargă. Poate nu ești făcut pentru funcția asta și lași pe altul mai bun. Te-ai gâmdit iar la Grindeanu, recunoaște!

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?