Prima pagină » Andrei Baciu se retrage din Ministerul Sănătății în plin scandal. Ce funcție va ocupa

Andrei Baciu se retrage din Ministerul Sănătății în plin scandal. Ce funcție va ocupa

by B. R.
0 comment

Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății și coordonator al campaniei de vaccinare, a decis să renunțe la funcția din minister. Acesta va fi noul președinte al Casei Naționale de Asigurări de sănătate.

“După mai bine de 3 ani și jumătate în inima Ministerului Sănătății ca secretar de stat și o implicare de un an și jumătate în conducerea CNCAV, am ales să pășesc pe un nou drum. Toată această perioadă care a fost dominată de un eveniment pe care (sper să) nu-l întâlnești decât o dată în viață, o pandemie care a afectat întreaga planetă, mi-a oferit o experiență inestimabilă. Din care am învățat enorm. Atât profesional, ca medic, cât și la nivel uman, personal.
Toată această experiență mă face încrezător că voi putea face lucruri bune pentru pacienții din România și din postura de președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate. Îi mulțumesc președintelui Partidului Național Liberal, Nicolae Ionel Ciucă, și colegilor mei liberali pentru susținerea și încrederea acordată în această nouă postură”, a scris Andrei Baciu pe pagina lui de Facebook.

Mutarea lui Baciu de la Ministerul Sănătății la Casa Națională de Asigurări de Sănătate vine în plin scandal legat de strategia de vaccinare. Mulți conspiraționiști, inclusiv George Simion și partidul lui, acuză că noua strategie va duce la vaccinarea obligatorie.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?