Prima pagină » VIDEO | Premieră pentru România: polițiștii din Lugoj au prins doi hoți minori cu drona, ajutați de un jurnalist care le oferea indicații

VIDEO | Premieră pentru România: polițiștii din Lugoj au prins doi hoți minori cu drona, ajutați de un jurnalist care le oferea indicații

by B. R.
0 comment

Premieră pentru România: polițiștii din Lugoj au prind doi hoți minori cu drona, în timp ce primeau indicații în timp real de la un jurnalist care filma. Scenele de urmărire par desprinse din filme.   

Imaginile din dronă au surprins goana nebună a celor doi adolescenți de 13 și 16 ani care furaseră mi multe lucruri dintr-un magazin. Urmărirea celor doi începe pe șinele de cale ferată din Lugoj. Desprinși de realitate, ca într-un joc video, cei doi sar un gard și încearcă să se facă nevăzuți. Primul își găsește adăpost în curtea unei fabrici, în timp ce al doilea continuă fuga pe străzile din oraș. 

Acțiunea ar fi fost aproape imposibilă pentru polițiști fără sprijinul unui jurnalist local care opera drona la mare înălțime. Ziaristul și-a dat seama ce se întâmplă și le-a oferit agenților indicații în timp real.  

Aventura ilegală a celor doi puști a început într-un magazin, unde ar fi furat un tricou, o husă de telefon și un briceag. Au vrut să mai dea o lovitură la o firmă, însă polițiștii le-ar fi tăiat calea. De acolo ar fi pornit și urmărirea pe străzi pe o distanță de câteva sute de metri până în zona șinelor de cale ferată. De pe acoperișul casei unde s-a refugiat, adolescentul de 16 ani a fost capturat cu ușurință de poliţişti. Tot datorită dronei a fost găsit și prietenul său care se ascunsese sub o scară.  

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?