Prima pagină » Cum ne ia Ciolacu de proști! Dacă-i merge, de ce nu..?

Cum ne ia Ciolacu de proști! Dacă-i merge, de ce nu..?

by A. Ionut
0 comment

Președintele PSD, aflat în vizită în Azerbaidjan, anunță triumfalist o serie de inepții pe care orice om care are ceva cunoștiințe de geografie le-ar lua în râs. Dar e de plâns. Ciolacu anunță poporul că a vorbit el cu azerii și a bătut palma pentru instituirea unei linii de FERIBOT care să lege cele două țări. Feribotul este un vas, merge pe apă, din câte știm până acum Marea Caspică și Marea Neagră nu au niciun fel de legătură. Dar ce contează la Marcel, important este să anunțe ceva. Ne întrebăm de unde a venit ideea cu feribotul. Dar mai ales, de ce nu l-a informat cineva că a spus una din cele mai gogonate minciuni.

Tot în heirup-ul de imagine, Marcel Ciolacu a mai anunțat că a vorbit el cu azerii și a bătut palma pentru un miliard de metri cubi de gaze, cantitate care să vină în România din aprilie 2023. Pe unde nu a spus. Căci nu există nicio conductă care să transporte gazele din Azerbaidjan către România. Și asta nu e tot. Același Ciolacu anunță că aduce el și gaz lichefiat, tot de la azeri. Dar unde-l depozitezi Marcele?

Ne-ar plăcea să credem că postările cu realizările fulminante au fost făcute de un consilier de imagine pe care PSD a uitat să-l plătească. Căci altfel nu ne explicăm avalașa de aberații. Sau, șeful de la PSD ne ia pe toți de  proști.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?